Om oss

Om Skrivkraft marknadskommunikation AB

Reklambyrån
Skrivkraft är en full-service reklambyrå för små och medelstora företag. Våra kunder använder oss som kreatörer, reklamproducenter och experter på marknadsföring. Vi tillför kompetens och resurser inom ett brett spektrum av tjänster och arbetar i huvudsak som copywriter, fotograf, grafisk formgivare och webbyrå. Vi genomför dessutom kundenkäter och andra typer av marknadsundersökningar.

Kunder
Skrivkrafts kunder omsätter upp till 100 miljoner kronor, har kanske upp till femtio anställda. Man har ofta en liten marknadsorganisation. Beslutsvägarna är korta. Man vill ha hög service och snabba resultat, ofta med begränsad budget. Det är vår utmaning!

Modell
Att arbeta målinriktat med kundernas marknadsföring på kort och medellång sikt. Att producera med hög kvalitet och uppfattas som prisvärda. Vi bygger förtroende genom att leverera goda resultat, ofta med fokus på konkreta mål, exempelvis ökad försäljning.

Tänk
Vårt kreativa tänk tar utgångspunkt i våra tankar om marknadsföring och verklig kundnytta. Vi sammanfattar detta i något vi kallar för Skrivkrafts kreativa arbetsprocess. Den beskrivs i tre steg utifrån rubrikerna: förstå, förenkla och förbättra.

Hur kan vi hjälpa dig?
Kontakta oss för ett första möte!  

Bolagsfakta
Aktiebolag sedan 2006. Företaget grundades redan 1996. Vi har högsta kreditvärdighet.